PVGE
PVGE

PVGE Eindhoven

Samen actief, samen sterk

Het coronavirus heeft zowel op persoonlijk, als op zakelijk vlak een grote impact gehad op iedereen in de samenleving. Langzaamaan proberen we de draad van het dagelijks leven weer op te pakken, met inachtneming van de voorschriften van het R.I.V.M. en raken we beetje bij beetje gewend aan het nieuwe normaal.

In heel bescheiden vorm had ook de reiscommissie van de PVGE Eindhoven te maken met de invloed van het coronavirus. Voor PVGE Eindhoven betekende dit dat de meerdaagse reis en 2 dagtochten dit jaar niet doorgaan:

  • Belgische kust (was gepland van 7 t/m 12 juni) is geannuleerd.
  • Anastasia (was gepland op 26 maart). De deelnemers hebben inmiddels van EMA bericht ontvangen dat de musical is uitgesteld tot volgend jaar. U hoort t.z.t. van ons/EMA op welke datum de voorstelling voor deelnemers van PVGE kan doorgaan.
  • Sail Amsterdam (was gepland op 14 augustus). Dit evenement is afgelast. De eerstvolgende Sail wordt over 5 jaar gehouden. 

Inmiddels hebben wij van EMA begrepen dat in aangepaste vorm, een aantal dagtochten doorgang kan vinden. De maatregelen die EMA op dit moment hanteert bestaan er uit dat men verplicht is mondkapjes te dragen en dat er niet meer dan 30 personen in de bus aanwezig mogen zijn. Dus wilt u er graag even uit, dan kunt u zich aanmelden (zie Aanmelden Op Reis) voor de volgende dagtochten:

  • Veiling Broek op Langedijk - gepland op 15 september
  • Bezoek aan Yakult en Wijnproeverij - op 4 november, geannuleerd!
  • Basiliek Oudenbosch en Kerstmarkt Halsteren - gepland op 15 december

Mochten de maatregelen van het R.I.V.M. weer zodanig worden aangescherpt dat dit van invloed is op de geplande dagtochten, dan zullen wij u uiteraard hierover berichten.

Wij wensen u allen een rustige, veilige en gezonde terugkeer in de samenleving toe.

Vriendelijke groet,

Edie en Marja

PVGE Eindhoven organiseert drie soorten 'Evenementen':

► Presentaties/lezingen over kunst, historie of een reis (maandelijks)

► Op Restaurant: 3-gangen diners onder leiding van Rita (maandelijks)

► Op Reis: dagtochten en meerdaagse reizen, georganiseerd door de Reiscommissie

Deze evenementen staan open voor alle leden van de PVGE.

Leden van PVGE Eindhoven kunnen onder bepaalde voorwaarden ook deelnemen aan evenementen die door andere verenigingen georganiseerd worden (zie daarvoor de evenement pagina's van de andere lokale verenigingen.