PVGE
PVGE

PVGE Eindhoven

Samen actief, samen sterk

Programma 2020

De Reiscommissie heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om de plannen voor 2020 vorm te geven. Het resultaat mag er zijn! In samenwerking met de
EMA hebben we leuke dagtrips en zelfs een meerdaagse buitenlandse reis op het programma staan.

Op 4 februari heeft de Reiscommissie PVGE-Eindhoven een presentatiemiddag gehouden over de geplande dagtochten en de meerdaagse reis in 2020.
Met veel enthousiasme en kennis van zaken heeft John van Dinten (EMA) ons met een duidelijke uitleg en bijpassende beelden in gedachten al meegenomen naar de mooie locaties die we dit jaar gaan bezoeken. Bezoekers aan deze presentatie konden zich meteen aanmelden als deelnemer.

Om u alvast een idee te geven:

Datum Reis

Do 7 Mei
GEANNULEEERD!

Dagtocht naar Ooijpolder en Kevelaer.
In de Ooijpolder maken we een rit met de milieuvriendelijke zonnetrein. De gids weet ons ongetwijfeld veel te vertellen over dit unieke natuurgebied. ’s Middags vrije tijd in het Duitse bedevaartsplaatsje Kevelaer.
Kosten, incl. lunch en diner, € 69,50 p.p. Klik Ooijpolder-Kevelaer voor meer informatie.

Zo 7 Jun t/m
Vr 12 Jun
GEANNULEEERD!

Reis naar de Belgische Kust, standplaats Blankenberge. Een reis met verschillende leuke en interessante uitstapjes, o.a. bezoek aan een garnalenvisser, bezoek aan het centrum voor blindengeleidehonden, de stad Ieper, rondvaart in Zeebrugge, jenever proeven in Hasselt, enz. Kosten, € 625,00 (toeslag 1-persoonskamer € 99,00). Klik Blankenberge voor meer informatie.
Do 9 Jul
GEANNULEEERD!
Anastasia, de musical.
Kosten, incl. diner, € 128,00 p.p.
Inschrijving formeel gesloten. U kunt zich voor deelname aan deze dagtocht op de wachtlijst laten plaatsen. U krijgt bericht als er extra kaartjes beschikbaar komen.
Vr 14 Aug
GEANNULEEERD!
Elke 5 jaar vindt in en rond Amsterdam het grote Sailevenement plaats. Onder enorme belangstelling vaart een groot aantal tallships met al hun pracht en praal vanuit de haven van Ijmuiden naar Amsterdam. U kunt dit grootse spektakel van dichtbij meemaken! Op een boot vaart u naar de Ijhaven waar al deze mooie schepen voor anker liggen. Daarna heeft u vrije tijd om vanaf de kade nog e.e.a. te bewonderen. Kosten, incl. lunch en diner, €  99,00. Klik Sail2020 voor meer informatie.
Di 15 Sep Dagtocht 'Varen en veilen' bij de Broekerveiling (Broek op Langedijk). Kosten, incl. lunch en diner, € 80,00 p.p. Klik Broekerveiling voor meer informatie.
Wo 4 Nov
GEANNULEEERD!
Dagtocht met 2 rondleidingen. 's Morgens bij Yakult, het drankje uit het hele kleine flesje, wat werkt om de darmen gezond te houden (Probiotica). ’s Middags gaan we naar een wijnproeverij. Kosten, incl. lunch en diner € 70,00 p.p. Klik Yakult-Wijn voor meer informatie.
N.B. Het bezoek aan Yakult en ook de wijnproeverij is i.v.m. Covid-19 niet mogelijk. 
Di 15 Dec Dagtocht met een bezoek aan de basiliek van Oudenbosch met aansluitend een bezoek aan de (overdekte) kerstshow in de grootste Intratuin van Nederland in Halsteren. Kosten, incl. lunch en diner € 66,00 p.p.  Klik Oudenbosch-Halsteren voor meer informatie.

PVGE Eindhoven organiseert drie soorten 'Evenementen':

► Presentaties/lezingen over kunst, historie of een reis (maandelijks)

► Op Restaurant: 3-gangen diners onder leiding van Rita (maandelijks)

► Op Reis: dagtochten en meerdaagse reizen, georganiseerd door de Reiscommissie

Deze evenementen staan open voor alle leden van de PVGE.

Leden van PVGE Eindhoven kunnen onder bepaalde voorwaarden ook deelnemen aan evenementen die door andere verenigingen georganiseerd worden (zie daarvoor de evenement pagina's van de andere lokale verenigingen.