PVGE
PVGE

PVGE Eindhoven

Samen actief, samen sterk

Eens per maand nodigt Rita u uit voor een driegangen keuzemenu.

Het evenement Op Restaurant, waarbij elke maand in een ander restaurant genoten kan worden van een driegangendiner, trekt veel belanstelling. Om alles in goede banen te kunnen laten verlopen worden hieronder een aantal punten toegelicht.

PVGE

Deelname aan het evenement staat open voor alle leden van de PVGE.

Introducés

Introducés zijn van harte welkom, mits er nog plaats is. Het is wel noodzakelijk de introducés ook van te voren aan te melden. Introducés hoeven geen lid te zijn van de PVGE en U mag meerdere keren een introducé meenemen, mits het steeds iemand anders is. Een introducé mag zich slechts eenmaal vrijblijvend oriënteren of hij/zij zich wil aansluiten.

Aanvang

Op Restaurant begint, indien geen ander tijdstip wordt vermeld, om 18.30 uur. Iedereen wordt verzocht om op tijd aanwezig te zijn.

Aanmelden

U moet zich voor elk diner aanmelden. U kunt zich digitaal aanmelden door het betreffende formulier op deze website in te vullen of per post op het adres: Rita Stuijt, Dordognelaan 31, 5627 HB Eindhoven. Uw aanmelding dient uiterlijk een week (bij vooruitbetaling: drie weken) van te voren binnen te zijn, tenzij anders aangegeven wordt.

Afmelden

Afmelden zonder kosten is mogelijk tot één week van te voren. Bij afmelden korter dan één week van te voren kunnen kosten in rekening worden gebracht. Bij betaling vooraf  is afmelden en terugbetaling in principe niet mogelijk, tenzij afmelding ruim twee weken van te voren heeft plaatsgevonden. Ook is het mogelijk om een vervanger te laten deelnemen, dan wel even doorgeven.

Bevestiging aanmelding en afmelding

Na aanmelding of afmelding ontvangt u altijd een bevestiging. Indien u geen bevestiging heeft ontvangen, dan graag even contact opnemen met Rita Stuijt (06 4067 1920).

E-mailadres

Voor last minute informatie betreffende het restaurant, het aantal deelnemers of eventuele werkzaamheden aan naburige wegen is het bijzonder handig als u per e-mail geïnformeerd kan worden. Daarom bij het aanmelden graag uw E-mailadres opgeven (natuurlijk alleen indien u over zo'n adres beschikt).

Afrekenen

Bij een aantal restaurants kan op de avond van het diner worden betaald. U kunt dan zowel contant (gewoon aan tafel) als met een pinpas (aan het buffet) betalen, tenzij anders aangegeven.

Vooraf betalen

Bij sommige restaurants moet vooraf worden betaald voor het diner. Let op: Eerst aanmelden en pas betalen als u een bevestiging van uw deelname heeft ontvangen!

Het verschuldigde bedrag moet worden overgemaakt op bankrekening NL62 INGB 0003 8600 86 t.n.v. M. Stuijt  met duidelijke vermelding van naam restaurant en PVGE-lidnummer(s) en eventueel uw keuze vlees of vis. Het bedrag moet uiterlijk 14 dagen (tenzij anders aangegeven) tevoren op genoemde bankrekening staan.