PVGE
PVGE

PVGE Eindhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Eindhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Programma 2019

Do 7 feb Parkzicht, Alberdingk Thijmlaan 18, Eindhoven. Ons vertrouwde startadres waar het restaurant is verbouwd en wij de primeur hebben! Driegangen menu, vlees of vis € 19,50 exclusief drankjes (na het diner te betalen). We gaan bij dit restaurant voor kwaliteit en niet voor kwantiteit! Aanvang 18.30 uur.
Do 7 mrt Woensel Wereldkeuken in het Winkelcentrum Woensel schuin tegenover McDonalds aan de kant van Aldi. Een wok-barbecue-bakplaat en de Chinese-Japanse-Indische-Taizé-Kantonese keuken door Chen verzorgd. De soep wordt aan tafel geserveerd. Ook voor liefhebbers van de Europese keuken is er voor iedereen wat wils: koude en warme gerechten en heel veel toetjes. Drie uur lang onbeperkt eten en drinken voor € 24,50 (normaal € 34,50). Vooraf bij binnenkomst betalen. Aanvang 18.30 uur; na 18.00 uur vrij parkeren!
Wo 3 apr
NB: Woensdag!
Eetcafé De Verlenging in het Philipsstadion (eerste etage, naast de Philipswinkel), Frederiklaan 10a, Eindhoven. Voor één keer op de woensdag omdat er op donderdag gevoetbald wordt. Buffet vis en vlees, salades, groente, aardappelen gebakken + friet - alles 2 keuzes voor € 16,50 excl. drankjes. De soep en het toetje worden aan tafel geserveerd. Aanvang 18.30 uur. Het restaurant is via (rol)trap en lift te bereiken. Parkeren op het aanliggende parkeerterrein. Na het buffet aan de bar afrekenen en een uitrijkaart vragen!
Do 2 mei De Zwaan 1623, Markt 4, Oirschot. Nieuwe eigenaar. Driegangendiner excl. drankjes € 21,50. Het restaurant ligt aan de markt tegenover de kerk. Let op: vooraf betalen, zie Op Restaurant Regels
Do 6 jun King Thai, Sint Bonifatiuslaan 7, Eindhoven. Driegangen menu, alles vers en ter plekke bereid! € 23,50 excl. drankjes. Een authentiek Thais restaurant, heerlijk, niet peperig, zelf uitgeprobeerd. Aanvang 18.30 uur. Let op: vooraf betalen, zie Op Restaurant Regels
Do 4 jul De Oude Toren, Oude Torenstaat 6, Waalre. Ook met een nieuwe eigenaar! Zal het zeker beter doen dan de vorige eigenaar heeft hij mij beloofd. Welkomst drankje, amuze en driegangen diner excl. drankjes € 19,50.< Let op: vooraf betalen, zie Op Restaurant Regels
Do 1 aug La Sonnerie, Nieuwstraat 45 in Son. Een voormalig klooster aan het water, bij mooi weer buiten in de tuin eten onder de parasols! Driegangen diner, keuze vlees of vis € 19,50 exclusief drankjes. Let op: vooraf betalen, zie Op Restaurant Regels
Do 5 sep Karpendonkse Hoeve, Sumatralaan 3, Eindhoven. Verdere informatie over het diner volgt nog. € 29,50 excl. drankjes. Betalen bij binnenkomst (pin of contant).
Do 3 okt Het Evoluon, Noord Brabantlaan 1a, Eindhoven. Driegangen menu € 18,50 exclusief drankjes. Graag van te voren opgeven: vlees of vis. De betalingen aan het buffet zal beter gaan dan vorig jaar! Voor de rollators en rolstoelen is er een apart toilet en een achteringang waar je ook kan parkeren (ruime parkeer gelegenheid). Bij de hoofdingang moet je een trap op en bij de achteringang loopt het schuin omhoog.
Vr 8 nov
18.30 uur
NB: Vrijdag!
Restaurant Avant-garde, Frederiklaan 10 in Eindhoven, 3e etage PSV stadion. Driegangen diner € 32,50 met amuses; inclusief ijswater en koffie of thee. Bij binnenkomst een aperitief. Dranjes voor eigen rekening: een glas huiswijn (wit of rood) € 5,50; het is mogelijk om andere wijn te bestellen: alle prijzen van de drankjes staan achter op de kaart die op de tafel ligt. Maximale bezetting: 70 personen. Let op: vooraf betalen, zie Op Restaurant Regels
Di 17 dec
13.15 uur

De Watermolen van Opwetten, Opwettenseweg 203, Nuenen (op de grens met Eindhoven). Viergangen kerstlunch inclusief één drankje €23,50. Je kan altijd (tegen betaling) drankjes bijbestellen: samen gezellig Kerst vieren en het PVGE-jaar 2019 uitluiden. Aanvang: 13.15 uur waar we binnenkomen via de wintertuin en binnen worden verwelkomd met een gezellig haardvuur. Parkeren op het eigen terrein en daar buiten. Let op: vooraf betalen, zie Op Restaurant Regels

 

Enkele aandachtspunten:

  • Bij sommige restaurants moet vooraf betaald worden, zie Op Restaurant Regels: vooraf betalen.
  • Er gelden een aantal regels voor deelname aan 'Op Restaurant'; zie Regels Op Restaurant.
  • U wordt uiterlijk een kwartier voor aanvang verwacht.
  • Aanmelden tot uiterlijk één week van te voren; afmelden is mogelijk tot één week voor het diner. Afmelden per email (oprestaurantpvge.ehv@gmail.com) of telefonisch (040 2423701 of 06 40671920).
  • De soep wordt bij de Chinese buffetten aan tafel geserveerd. Na de soep is het de bedoeling om tafel voor tafel naar het buffet te gaan, om een goede doorstroming te krijgen.
  • Mocht u allergisch zijn voor bepaald voedsel of vegetarisch willen eten, geef het door, er kan dan rekening mee worden gehouden.
  • De meeste restaurants zijn rolstoel vriendelijk, zo niet dan wordt er een oplossing gezocht.
  • Introducés zijn welkom mits er plaats is!

We gaan er weer een paar leuke uren van maken en hebben ons best gedaan.

Rita, Rose-Marie en Ineke

Vragen? Bel ons gerust: 040 2423701 of 06 40671920

 

PVGE Eindhoven organiseert drie soorten 'Evenementen':

► Presentaties/lezingen over kunst, historie of een reis (maandelijks)

► Op Restaurant: 3-gangen diners onder leiding van Rita (maandelijks)

► Op Reis: dagtochten en meerdaagse reizen, georganiseerd door de Reiscommissie

Deze evenementen staan open voor alle leden van de PVGE.

Leden van PVGE Eindhoven kunnen onder bepaalde voorwaarden ook deelnemen aan evenementen die door andere verenigingen georganiseerd worden (zie daarvoor de evenement pagina's van de andere lokale verenigingen.