PVGE
PVGE

PVGE Eindhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Eindhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Meespelen met 'Wilhelmina'

Datum
zaterdag 7 april 2018 00:00
Locatie
Wijkcentrum 't Trefpunt, Belgiëplein 20, Eindhoven

Op 7 april meespelen met 'Wilhelmina'

Iedereen die een muziekinstrument bespeelt wordt uitgenodigd om op die dag een aantal muziekstukken in te studeren en die ‘s-avonds ten gehore te brengen, samen met de vaste leden van het symfonisch fanfare-orkest Wilhelmina.
Deelname is mogelijk vanaf niveau A, er is geen leeftijdsgrens. Alle instrumenten zijn welkom, behalve toetsinstrumenten en gitaren. Verder is er plaats voor zowel de standaard blaas- en percussie-instrumenten van een fanfare als voor andere blaasinstrumenten. Ook met strijkinstrumenten kunt u deelnemen.
Op 7 april zal gedurende de ochtend en gedurende de middag in klein groepsverband worden gerepeteerd aan een drietal muziekstukken met als thema: 'musical en film'. Later op de middag vindt een generale repetitie plaats waarbij voor het eerst het voltallige orkest bij elkaar komt.
’s-Avonds zullen de ingestudeerde stukken worden uitgevoerd als onderdeel van het voorjaarsconcert van fanfareorkest 'Wilhelmina'.
Doel van deze workshop is een kennismaking met de wereld van het fanfareorkest en zelf ervaren hoe boeiend en gevarieerd deze wereld is.

De workshop vindt plaats in de vaste repetitieruimtes van het orkest in wijkcentrum ’t Trefpunt, Belgiëplein 20, Eindhoven.
Voor deelname aan de workshop wordt een bijdrage gevraagd van € 10,-. Hiervoor krijgt u tijdens de lunchpauze soep en broodjes èn een onvergetelijke muzikale ervaring. Bladmuziek zal tijdig worden toegestuurd.
Aanmelding kan door een mailtje te sturen naar het secretariaat van de vereniging: mvwe.secretariaat@gmail.com
U ontvangt dan nader bericht.
Uiterste inschrijfdatum is 9 maart.
Voor nadere informatie: Rudi van Dijk: 040 2119360

'Wilhelmina' is het enige fanfareorkest in Eindhoven en is bekend door de jaarlijkse muzikale bijdrage tijdens de dodenherdenking op 4 mei en door de organisatie van de jaarlijkse volkskerstzang in het Muziekgebouw Eindhoven. Daarnaast organiseert het orkest diverse concerten.

 
 

Powered by iCagenda

PVGE Eindhoven organiseert drie soorten 'Evenementen':

► Presentaties/lezingen over kunst, historie of een reis (maandelijks)

► Op Restaurant: 3-gangen diners onder leiding van Rita (maandelijks)

► Op Reis: dagtochten en meerdaagse reizen, georganiseerd door de Reiscommissie

Deze evenementen staan open voor alle leden van de PVGE.

Leden van PVGE Eindhoven kunnen onder bepaalde voorwaarden ook deelnemen aan evenementen die door andere verenigingen georganiseerd worden (zie daarvoor de evenement pagina's van de andere lokale verenigingen.