PVGE
PVGE

PVGE Eindhoven

Samen actief, samen sterk

Opfriscursus Verkeer

Datum
vrijdag 15 oktober 2021 00:00

We willen allemaal zolang mogelijk in onze auto blijven rijden. Maar de regels veranderen en weten wij dan nog hoe het allemaal moet?
Daarom organiseert VVN, afd. Heeze-Leende, weer de opfriscursus verkeer.
De cursus wordt gehouden in het dorpshuis ’t Perron, Schoolstraat in Heeze op de volgende data: dinsdag 19 en 26 oktober en 2 november, aanvang telkens om 13.30 uur. U kunt zich weer aanmelden.
Uiteraard zullen we ons aan de dan nog geldende landelijke adviezen van het RIVM houden. Er kunnen maximaal 50 personen deelnemen.

De cursus bestaat weer uit drie dagdelen. Tijdens de eerste twee dagen worden de nieuwe regels behandeld en wordt de kennis van de bestaande regels opgefrist, dit onder leiding van een gediplomeerde verkeersvoorlichter. U krijgt ook een boekje waarin alle verkeersregels uitgebreid behandeld worden. Op de derde dag geeft onze plaatselijk rijschoolhouder, Lau Verberne, een toelichting over een aantal praktische verkeerssituaties in Heeze, Leende, Sterksel en omgeving. Daarna is aan u de keuze om een afspraak te maken met Lau Verberne om een uur lang in uw eigen auto te gaan rijden, waarbij u zelf kunt aangeven op welke onderdelen van het verkeer u problemen ondervindt of onzeker bent.

Dankzij een subsidieverstrekking door de gemeente en de provincie Noord-Brabant kunnen de kosten beperkt blijven. De theorielessen en het boekje zijn gratis en voor een rijles betaalt u € 25,- aan de rijschoolhouder.

U kunt zich aanmelden via e-mail: vvnheezeleende@gmail.com.
Aanmelden kan tot 15 oktober.

 
 

Powered by iCagenda

PVGE Eindhoven organiseert drie soorten 'Evenementen':

► Presentaties/lezingen over kunst, historie of een reis (maandelijks)

► Op Restaurant: 3-gangen diners onder leiding van Rita (maandelijks)

► Op Reis: dagtochten en meerdaagse reizen, georganiseerd door de Reiscommissie

Deze evenementen staan open voor alle leden van de PVGE.

Leden van PVGE Eindhoven kunnen onder bepaalde voorwaarden ook deelnemen aan evenementen die door andere verenigingen georganiseerd worden (zie daarvoor de evenement pagina's van de andere lokale verenigingen.