PVGE
PVGE

PVGE Eindhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Eindhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Bridgekampioenschap 2019

 Evenement afgelopen
Datum
vrijdag 22 november 2019 13:30
Telefoon
Chris Geerts, tel. 06-46087827

Aanmelden uiterlijk 2 november, maar VOL is VOL. Kosten € 15,00 per persoon. Incasso 18 november.

Vanwege het grote succes van de afgelopen jaren hebben het bestuur van de bridgeclub en de evenementencommissie wederom een bridgedrive georganiseerd, waarin gestreden wordt om het Bridgekampioenschap van PVGE-Best. Er kunnen maximaal 96 personen meedoen oftewel 48 paren. De bridgedrive wordt gehouden in de Kadans op vrijdag 22 november 2019 en is toegankelijk voor alle leden en gastleden van PVGE-Best. Men hoeft dus geen lid van de bridge­club te zijn. We beginnen ‘s middags om 13.30 uur met een kop koffie of thee. Elke deelnemer krijgt dan ook twee consumptiebonnen, die tijdens de pauzes tussendoor te gebruiken zijn. De bridgedrive zelf begint om 14.00 uur.

Hoe wordt er gespeeld?

Er wordt deze middag topintegraal gespeeld, hetgeen inhoudt dat in alle lijnen dezelfde spellen worden gespeeld. Na de opening volgen 3 rondes van 4 spellen, waarna een pauze wordt gehouden en tevens een hapje wordt geserveerd. Vervolgens wordt de 2e helft gespeeld.
Als de bridgedrive is afgelopen, moeten het kampioenspaar en de andere prijswinnaars worden bepaald. Maar eerst is er een pauze, worden de bridgespullen opgeruimd, kunnen drankjes worden gehaald en worden de tafels gereed gemaakt voor het buffet, dat dit jaar verzorgd wordt door Maria Raaymakers. Na het buffet vindt de huldiging plaats van het kampioenspaar door onze voorzitter Cor van den Bosch.

Hoe aanmelden?

De toegangsprijs van dit alles bedraagt € 15,00 per persoon en zal op de gebruikelijke manier van tevoren worden geïncasseerd. Aanmelden uiterlijk 2 november 2019 bij voorkeur via de website van PVGE-Best (gebruik de knop rechtsbovenaan) óf via het inschrijfformulier bij het nieuwsblad van oktober. U geeft op het inschrijfformulier aan of u al een bridgepartner hebt en wie dat is – of dat u nog alleen bent.
Als u beiden op hetzelfde adres woont, kunt u met één inschrijfformulier volstaan. In het andere geval dient u beiden los van elkaar een inschrijfformulier in te vullen. Als u nog geen bridge­partner hebt zal het bestuur van de bridgeclub zijn uiterste best doen een bridgepartner voor u te vinden. Op het inschrijfformulier kunt u ook eventuele dieetwensen kenbaar maken. De incassodatum is 18 november 2019.
Schrijft u zich in ieder geval zo snel mogelijk in, want ook hier geldt: VOL is VOL!

 
 

Powered by iCagenda

PVGE Eindhoven organiseert drie soorten 'Evenementen':

► Presentaties/lezingen over kunst, historie of een reis (maandelijks)

► Op Restaurant: 3-gangen diners onder leiding van Rita (maandelijks)

► Op Reis: dagtochten en meerdaagse reizen, georganiseerd door de Reiscommissie

Deze evenementen staan open voor alle leden van de PVGE.

Leden van PVGE Eindhoven kunnen onder bepaalde voorwaarden ook deelnemen aan evenementen die door andere verenigingen georganiseerd worden (zie daarvoor de evenement pagina's van de andere lokale verenigingen.