Rondleiding Parktheater

Datum
donderdag 24 oktober 2019 00:00

Rondleiding Parktheater Eindhoven

op donderdag 24 oktober 2019

Zelf een keer op het toneel staan? Omhoog kijken in de prachtige Grote Zaal of kennismaken met de multifunctionele Philipszaal? Ervaar de stilte van een leeg theater en neem een kijkje in de artiestenfoyer en de kleedkamers. Van buiten deels een gebouw uit de zestiger jaren, van binnen een ultramodern theater.

Op donderdag 24 oktober 2019 nemen we onder leiding van een gids een kijkje achter de schermen van het Parktheater. Vooraf genieten we van een lunch, bestaande uit een kop soep, 2 broodjes en koffie of thee of melk.

12:15 uur          Verzamelen bij de hoofdingang van het Parktheater, Elzentlaan 50 in Eindhoven

12:30 uur          Stadslunch in restaurant Smaaktheater Dertien

13:15 uur          Start rondleiding met een gids

14:30 uur          Einde rondleiding en de mogelijkheid om – op eigen kosten – onder het genot van een drankje na te praten in het theaterrestaurant

U kunt zich aanmelden door vóór 1 oktober 2019 € 5,-- over te maken op rekeningnummer NL52RABO 0148259642 t.n.v. PVGE afd. Son onder vermelding van “Rondleiding Parktheater”. U kunt ook het bedrag inleveren met vermelding van uw naam en “Rondleiding Parktheater” bij Annelies v.d. Laar, v.d. Elsenstraat 29 in Breugel (t.o. Boerenbond).

Wilt u – tegen een redelijke vergoeding van auto- en parkeerkosten – met andere deelnemers naar het Parktheater meerijden of wilt u andere deelnemers in uw auto meenemen? Dan graag uiterlijk om 11:45 uur verzamelen op het parkeerterrein van Thermae Son, links van de ingang. We regelen dan ter plaatse dat we gezamenlijk naar het Parktheater rijden.

 
 

Powered by iCagenda