PVGE
PVGE

PVGE Eindhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Eindhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Dagtocht naar Fruitcorso in Tiel

Datum: zaterdag 15 september 2018 (georganiseerd in samenwerking met EMA reizen)

Ook in het najaar hebben we een bijzonder leuke dagtocht voor u georganiseerd.
Op zaterdag 15 september wordt het jaarlijks terugkerend Fruitcorso in Tiel gehouden. Een lange optocht van prachtige praalwagens, helemaal opgetuigd met allerhande fruit en zaden. Dat moet u een keer gezien hebben. Het Fruitcorso staat sinds 2013 geplaatst op de lijst Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed Nederland.
Zo ziet onze dagtocht eruit:
We stappen om 11.30 uur in de EMA-bus, die vertrekt van de parkeerplaats bij de Tongelreep. In de bus krijgt u een lunchpakketje uitgereikt bestaande uit 2 broodjes – 1 krentenbol – kopje koffie of thee en een flesje water.
Om 12.45 uur moeten we op locatie aanwezig zijn. Het fruitcorso duurt van 13.30 uur-16.15 uur. Vanaf uw zitplaats op de tribune heeft u een prachtig uitzicht op de voorbijtrekkende wagens. Tijdens het corso is een pauze ingelast waarin u zelf wat te eten en/of te drinken kunt kopen en een toilet kunt bezoeken. Om 16.30 uur vertrekken we naar ‘t Gement in Aalst voor een gezellig diner-buffet met entertainment, verzorgd door The Dutch Show Company. Het zangduo Van Houwelingen & McRay brengt een theatervoorstelling met veel bekende liedjes en mooie teksten van o.a. Robert Long, Liesbeth List, Ramses Shaffy en Herman van Veen.
Na afloop brengen we u weer terug naar de parkeerplaats bij de Tongelreep.
Deze dagtocht kost € 85,00 per persoon (excl. annuleringsverzekering).
Er moeten minimaal 40 personen aan deze dagtocht deelnemen. Voor de reis en de dagtochten kunt u gebruik maken van het inschrijfformulier in de Schouw of retourneren via ons emailadres: reiscieeindhoven@outlook.com. U kunt ook contact opnemen met Edie Deckers via 06 29045678.

U kunt zich voor deze dagtocht aanmelden tot 20 augustus.

 

Terug naar Programma Op Reis