PVGE
PVGE

PVGE Eindhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Eindhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Dagtocht: André Rieu, Maastricht

Let op: deze reis volgeboekt, u kunt zich niet meer aanmelden

Datum: Zaterdag 14 juli 2018
Vertrek: 13.30 uur – Eindhoven parking Tongelreep (Antoon Coolenlaan)

AndreRieuWe rijden we vanaf De Tongelreep naar Herten (Roermond) waar we inschepen voor een boottocht van 70 minuten op de Maasplassen. We varen de Maas stroomopwaarts op, in de richting van de Maasplassen: een prachtig natuurgebied. Nadat u van boord stapt rijden we naar Vijlen waar een driegangendiner voor u klaar staat. Vervolgens rijden we naar Maastricht. We zorgen ervoor dat u tijdig aanwezig bent om uw plekje op te gaan zoeken, zodat u kunt gaan genieten van het fantastische optreden van André Rieu! Houd er rekening mee dat het nog een stukje lopen is van de bus naar het Vrijthof. Het concert is officieel om 23.00 uur afgelopen maar duurt meestal langer, dus het wordt een latertje.

De prijs van deze tocht bedraagt:
€ 134,50 p.p. (bij een gemiddelde bezetting van 40/50 personen per bus)
€ 137,50 p.p. (bij een gemiddelde bezetting van 35/39 personen per bus)
€ 140,50 p.p. (bij een gemiddelde bezetting van 30/34 personen per bus)
Inclusief: busreis + boottocht + driegangendiner + entreekaart 3e rang concert André Rieu op het Vrijthof + drankje en hapje in de bus op de terugweg. U kunt zich opgeven door het aanmeldingsformulier in De Schouw op te sturen. Hierop gelieve u uw volledige naam, straatnaam, postcode, woonplaats, telefoonnummer en lidmaatschapsnummer te vermelden zowel van uzelf als van uw medepassagier(s). En of u voor deze dagtocht een annuleringsverzekering wenst (ca. € 10,00 per persoon). Mocht u een eigen annuleringsverzekering hebben, checkt u dan even of deze ook geldt voor dagtrips. Telefonisch aanmelden kan ook via nummer 06 29045678 of via een e-mail naar het volgende adres: reiscieeindhoven@outlook.com. Uw aanmelding dient vóór 20 november a.s. bij ons binnen te zijn. U krijgt daarvoor
een factuur van EMA thuis gestuurd. Is uw betaling binnen, dan is uw inschrijving definitief en krijgt u van ons een bevestiging. Maakt u gebruik van een rollator? Graag even vermelden. Er kunnen maar een beperkt aantal mee.

Aanvullende informatie:
De Maasplassen in al hun schoonheid zullen deze middag voor een groot deel centraal staan. De Maasplassen zijn grindgaten, deze ontstonden door de winning van grind. Grindwinning in de Maas begon al in de 19e eeuw, maar pas na de Tweede Wereldoorlog gingen maatschappijen de uiterwaarden ontgrinden. Sinds 1990 werd de grindwinning afgebouwd en tegenwoordig wordt er op weinig plaatsen nog grind gewonnen. Hierdoor moest er een nieuwe bestemming worden gevonden voor De Maasplassen. Zo kwamen er stranden, watersportgebieden, natuurgebieden, jachthavens en campings. Het plassengebied tussen Thorn en Roermond vormt een 15 km² groot aaneengesloten recreatiegebied.

Terug naar Programma Op Reis