PVGE
PVGE

PVGE Eindhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Eindhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Datum: 28 maart 2018
Vertrek: 10.15 uur – Eindhoven parking Tongelreep (Antoon Coolenlaan).

BeeldenGeluid AndrevanDuinOnderweg is er een stop bij het vliegveld Hilversum voor een koffietafel, waarna de reis wordt voortgezet naar het 'Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid' (afgekort 'Beeld en Geluid') in het Mediapark in Hilversum.
Hier wordt een interessant programma gepresenteerd. Zo krijgt u een korte film over het instituut en de spectaculaire architectuur van het gebouw, gevolgd door een twee uur durende interactieve voorstelling 'Parelarrangement, 65 jaar televisie en entertainment'. Een programma vol nostalgie, denk hierbij aan o.a. Swiebertje, liedjes uit Ja zuster nee zuster, André van Duin. Tijdens het middagprogramma wordt u een kopje koffie/thee met wat lekkers aangeboden.

BeeldenGeluid SwiebertjeOp de terugreis volgt nog een driegangendiner op een heel bijzondere locatie, een ruim 800 jaar oud rijksmonument: kasteel Montfort.

De prijs van deze dagtocht bedraagt: € 75,00 p.p. Deze prijs is inclusief busreis, koffietafel, Parelarrangement Beeld en Geluid en driegangendiner. U kunt voor deze dagtocht een annuleringsverzekering afsluiten voor € 5,10 per persoon. Het minimum aantal deelnemers voor deze reis is 35 personen.

Gaat u mee?
U kunt zich aanmelden, vóór 21 februari 2018, met het inschrijvingsformulier in de Schouw of via email naar het volgende adres: reiscieeindhoven@outlook.comU krijgt vervolgens een factuur van EMA thuis gestuurd. Is uw betaling binnen, dan is uw inschrijving definitief en krijgt u van ons een bevestiging.

Terug naar Programma Op Reis