PVGE
PVGE

PVGE Eindhoven

Samen actief, samen sterk

De koepel PVGE kent een eigen bestuur dat gecontroleerd wordt vanuit de verenigingsraad die samengesteld is uit een aantal afgevaardigden van elke lokale vereniging.

PVGE Eindhoven wordt door onderstaande leden vertegenwoordigd in de Verenigingsraad van de PVGE.

Afgevaardigden van PVGE Eindhoven

Blokker, K Wildeman 27 5629 KH Eindhoven
Falck, CA Baaldepad 4 5641 WV Eindhoven
Heesterbeek, FM Maria van Bourgondielaan 480 5616 EE Eindhoven
Le Hane, F Van Wassenhovestraat 43 5613 LK Eindhoven
Poncin, RJ Vaalserbergweg 205 5628 CE Eindhoven

  

De vereniging PVGE Eindhoven vormt samen met 7 andere zusterverenigingen de PVGE in onze regio. Elke vereniging kent een eigen regionaal gebied en beheert hierin de normale bestuustaken. Voor deze bestuurstaken is er een verenigingsbestuur. Ook de clubs kennen een eigen bestuur dat funtioneert onder het verenigingsbestuur.

De koepelvereniging PVGE kent een eigen bestuur dat gecontroleerd wordt vanuit de verenigingsraad die samengesteld is uit afgevaardigden van alle (lokale) verenigingen.

PVGE Eindhoven staat open voor alle 50-plussers en hun partners. De vereniging staat specifiek opgesteld voor haar 2850 in Eindhoven wonende leden.

De vereniging organiseert maandelijks een evenement (presentatie of lezing) betreffende uiteenlopende onderwerpen op het gebied van kunst, cultuur of reizen.

Ook kunnen de leden deelnemen aan de activiteiten die door de 17 binnen- en buitenclubs van de vereniging worden georganiseerd.