PVGE
PVGE

PVGE Eindhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Eindhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

PVGE-Eindhoven maakt samen met zeven zusterverenigingen deel uit van de Koepel PVGE. Voor de bestuurstaken is er een verenigingsbestuur. Ook de clubs kennen elk een eigen bestuur dat functioneert onder het verenigingsbestuur.

De Koepel PVGE kent een eigen bestuur dat gecontroleerd wordt vanuit de verenigingsraad die samengesteld is uit afgevaardigden van alle lokale verenigingen.

► Bestuur Overzicht van de bestuursleden verenigingPVGE Eindhoven
► Verenigingsraad Overzicht van de afgevaardigden voor de verenigingsraad
► Clubs Info over clubs (o.a. bestuursleden)

 

 

De vereniging PVGE-Eindhoven vormt samen met 7 andere zusterverenigingen de PVGE in onze regio. Elke vereniging kent een eigen regionaal gebied en beheert hierin de normale bestuustaken. Voor deze bestuurstaken is er een verenigingsbestuur. Ook de clubs kennen een eigen bestuur dat funtioneert onder het verenigingsbestuur.

De koepelvereniging PVGE kent een eigen bestuur dat gecontroleerd wordt vanuit de verenigingsraad die samengesteld is uit afgevaardigden van alle (lokale) verenigingen.

PVGE Eindhoven staat open voor alle 50-plussers en hun partners.

De vereniging organiseert maandelijks een evenement (presentatie of lezing) betreffende uiteenlopende onderwerpen op het gebied van kunst, cultuur of reizen.

Ook kunnen de leden deelnemen aan de activiteiten die door de 17 binnen- en buitenclubs van de vereniging worden georganiseerd.