PVGE
PVGE

PVGE Eindhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Eindhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Met de zeven zusterverenigingen in de regio Eindhoven maakt PVGE Eindhoven deel uit van de seniorenvereniging PVGE. De vereniging staat open voor 50-plussers en hun partners. De vereniging PVGE Eindhoven staat specifiek opgesteld voor alle 50-plussers van de gemeente Eindhoven.

Organisatie

Meer informatie over organisatie van de vereniging kunt u vinden door op het betreffende onderwerp in het menu hiernaast te klikken.

Informatieblad

De namen en telefoonnummers van de bestuursleden, de leden van de verschillende commissies en de contactpersonen van alle clubs vindt U in de Informatiefolder van de vereniging.

Activiteiten

Informatie over de activiteiten van de vereniging vindt u door het betreffende hoofdmenu hierboven (Actualiteiten, Clubs, Evementen of Belangenbehartiging) aan te klikken.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via E-mail: secretaris@pvge-eindhoven.nl

 

De vereniging PVGE Eindhoven vormt samen met 7 andere zusterverenigingen de PVGE in onze regio. Elke vereniging kent een eigen regionaal gebied en beheert hierin de normale bestuustaken. Voor deze bestuurstaken is er een verenigingsbestuur. Ook de clubs kennen een eigen bestuur dat funtioneert onder het verenigingsbestuur.

De koepelvereniging PVGE kent een eigen bestuur dat gecontroleerd wordt vanuit de verenigingsraad die samengesteld is uit afgevaardigden van alle (lokale) verenigingen.

PVGE Eindhoven staat open voor alle 50-plussers en hun partners. De vereniging staat specifiek opgesteld voor haar 2850 in Eindhoven wonende leden.

De vereniging organiseert maandelijks een evenement (presentatie of lezing) betreffende uiteenlopende onderwerpen op het gebied van kunst, cultuur of reizen.

Ook kunnen de leden deelnemen aan de activiteiten die door de 17 binnen- en buitenclubs van de vereniging worden georganiseerd.