PVGE
PVGE

PVGE Eindhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Eindhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Met de zeven zusterverenigingen in de regio Eindhoven maakt PVGE Eindhoven deel uit van de seniorenvereniging PVGE. De vereniging staat open voor 50-plussers en hun partners. De vereniging PVGE Eindhoven staat specifiek opgesteld voor alle 50-plussers van de gemeente Eindhoven.

Organisatie

Meer informatie over organisatie van de vereniging kunt u vinden door op het betreffende onderwerp in het menu hiernaast te klikken.

Informatieblad

De namen en telefoonnummers van de bestuursleden, de leden van de verschillende commissies en de contactpersonen van alle clubs vindt U in de Informatiefolder van de vereniging.

Activiteiten

Informatie over de activiteiten van de vereniging vindt u door het betreffende hoofdmenu hierboven (Actualiteiten, Clubs, Evementen of Belangenbehartiging) aan te klikken.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via E-mail: secretaris@pvge-eindhoven.nl

 

De afdeling PVGE Eindhoven maakt deel uit van de seniorenvereniging PVGE die openstaat voor 50-plussers en hun partners. De afdeling staat specifiek opgesteld voor haar 2850 in Eindhoven wonende leden.

De afdeling organiseert maandelijks een evenement (presentatie of lezing) betreffende uiteenlopende onderwerpen op het gebied van kunst, cultuur of reizen.

Ook kunnen de leden deelnemen aan de activiteiten die door de 17 binnen- en buitenclubs van de afdeling worden georganiseerd.