PVGE
PVGE

PVGE Eindhoven

Samen actief, samen sterk

Wij lezen in de media dat meer dan 10 miljoen Nederlanders een facebook-account hebben en 7,5 miljoen van hen zijn dagelijks op facebook te vinden. De categorie 65 tot en met 80-plussers is op dit moment de snelst groeiende groep gebruikers. Natuurlijk kunt u de PVGE ook op facebook vinden. We verwachten dat onze leden onze facebookpagina bekend maken in hun netwerk en veel leuke berichten met hun netwerk zullen delen. Hoe meer mensen onze actieve vereniging leren kennen hoe beter dat is voor ons voortbestaan.

U vindt ons op: FacebookLogo  www.facebook.com/pvge.koepel/

Vrijwel 100% van alle werkzaamheden binnen de PVGE wordt uitgevoerd door vrijwilligers. Zo ook het bijhouden van facebook: 3 van onze vrijwilligers hebben de start gemaakt.

Met facebook kan de PVGE rechtstreeks met de hele wereld interactief communiceren. We doen ons best om snel te reageren op de opmerkingen die door de leden en anderen worden gemaakt. En “we” zijn Eric Ideler, Wilma Berkhout en Jolien Wiertz, allen bestuursleden van de PVGE.

Naast de Schouw, de lokale nieuwsbrieven en nieuwsflitsen, de website en PVGE-nieuws in de huis-aan-huis bladen is nu ook facebook actief. Facebook is sneller. Op facebook ziet u wat ons bezig houdt en iedereen kan daarop reageren. Facebook is ook vluchtiger. Een van de doelen is om via korte berichten met foto/filmpje de facebook-bezoekers te bewegen om onze website te bezoeken. Op onze websites kunnen we veel meer vertellen over onze mooie en bruisende PVGE vereniging. Daarnaast plaatsen en delen we alles wat van interesse is voor onze leden op facebook.

We hopen dat veel van onze berichten door u gedeeld zullen worden.

Degenen die ons willen helpen bij het bijhouden van de PVGE-facebook-pagina wordt gevraagd om te bellen naar Wilma Berkhout, 0492 547340.