PVGE
PVGE

PVGE Eindhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Eindhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

ConcertinHuisOndanks de nieuwe Corona maatregelen toch een symfonisch concert bezoeken? De philharmonie zuidnederland is nu online te horen én zien! In samenwerking met ClassicNL introduceren we Concert in Huis: met Livestream Concerten. Zo kun je thuis óf waar je wilt een echte concert ervaring creëren.

Concert in Huis

Concert in Huis is het nieuwe livestream platform van classicnl en founding partners Amsterdam Sinfonietta, philharmonie zuidnederland en Residentie Orkest. Vanwege de coronasituatie zijn er veel beperkende maatregelen voor het publiek om te kunnen genieten van live concerten, terwijl die behoefte er juist wel is. Speciaal daarvoor is het platform Concert in Huis ontwikkeld, zodat je ook in de huiskamer kunt genieten van concerten van Nederlandse toporkesten. Een presentator neemt je mee door de avond en vertelt je meer over het programma.

Koop een virtueel ticket!

In samenwerking met Concert in Huis bieden we van ieder concertprogramma een livestream aan waarvoor ook tickets te koop zijn. We vragen een kleine vergoeding, waarbij je zelf het bedrag kunt aangeven: €5 / €10 / €15.

Klik hier voor meer informatie: https://classic.nl/concertinhuis