PVGE
PVGE

PVGE Eindhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Eindhoven

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Bowlsclub "Let's play Bowls" is gestopt.

Helaas het is ons niet gelukt om deze Bowlsclub van de grond te krijgen. Binnen de PVGE is er alles aan gedaan om de leden te informeren over deze Bowlsclub. In totaal hebben 28 leden interesse gehad om het spel te spelen. Vervolgens vielen weer veel personen af omdat het tijdstip van spelen niet paste en zijn we op 2 oktober 2018 gestart met acht personen. We hadden de hoop dat er wel meer leden bij zouden komen, maar dat was niet het geval.

Vandaag 27 november 2018 hebben we maar besloten om te stoppen met de PVGE club omdat we de minimaal 16 spelers die nodig zijn om het betaalbaar te houden niet halen. Enkele spelers gaan nu bowls spelen bij de Bowls Club Eindhoven die iedere dinsdagmiddag speelt en enkele spelers stoppen met bowls spelen omdat ze op dinsdagmiddagen andere activiteiten hebben. Het is jammer maar helaas.

Geïnteresseerden kunnen dus niet meer op de eerder aangegeven ochtenden op 11 en 18 december naar de speellocatie komen om kennis te maken met het bowlsspel bij de PVGE Bowlsclub, maar zijn meer dan welkom om te komen kijken en spelen bij de Bowls Club Eindhoven die elke dinsdagmiddag van 12:00 tot 16:30 uur speelt in de accommodatie “Aan de Meet” aan de Amazonenlaan 4 in Eindhoven. Vraag naar mij, dan zorg ik voor een kopje koffie of thee.

Frans Smulders

Bowls wide photo